Αφοί Τρίμπαλη – Χειροποίητες Μεταλλικές Δημιουργίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, της τέχνης και της διακόσμησης. Από το 1947 ο καλλιτεχνικός οίστρος και το μεράκι μας καταξίωσε στο χώρο του χειροποίητου. Οι δημιουργίες μας από βασικά μέταλλα όπως μπρούτζος, χαλκός, σίδηρος, αλουμίνιο, ανοξείδωτο, έχουν κοσμήσει χώρους που αγαπήθηκε η τέχνη.

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές στις διαστάσεις και στα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην οικία, τον επαγγελματικό χώρο, την εξοχική κατοικία σας ή όπου αλλού χρειάζεστε. Με καινοτόμες ιδέες και νέα πρότυπα της εποχής μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις προτάσεις μας ή να πραγματοποιήσουμε κάποιο σχέδιο σας, μια φαντασία σας, ακόμη και κάτι που έχετε δει σε μια φωτογραφία και θα επιθυμούσατε να το αποκτήσετε στο χώρο σας.

Διαθέτουμε ποικιλία από πόμολα θυρών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φανάρια οροφής και επίτοιχα, φωτιστικά (οροφής, επιδαπέδια, επιτραπέζια), απλίκες κλασσικού και σύγχρονου design, είδη λαϊκής τέχνης, είδη επιπλοποιίας (πομολάκια, χέρια συρταριών, διακοσμητικά και μεταλλικά πόδια για έπιπλα) και άλλα. Όλα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας σας στο φινίρισμα και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Επίσης αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις των αγαπημένων σας μεταλλικών αντικειμένων (απομάκρυνση οξείδωσης – σκουριάς, γυάλισμα, βαφή, επιχρύσωμα, επαργύρωμα, επινικέλωση κλπ) αλλά και κατεργασία και φινίρισμα μεταλλικών ειδών τέχνης καλλιτεχνών.

Η ποιότητα είναι η βασική μας αρχή και κατ’ επέκταση η ικανοποίηση του πελάτη.